Cadeaubon dansen bij Rico Latino

Op zoek naar een verrassend cadeau voor een verjaardag, jubileum of bruiloft? Of gun je een vriend, kennis of naaste een fantastische ervaring? Schenk dan een cadeaubon voor een privéles of danscursus van Rico Latino! Twee linkervoeten, geen ritmegevoel of geen partner? Geen probleem! Onze danslessen zijn voor iedereen. Een cadeaubon kan op elk willekeurig moment ingezet worden, alleen of met een partner en dansen gebeurt altijd op eigen niveau.

Danscursus

Met een aantal lessen ontdek je hoe leuk dansen bij Rico Latino kan zijn? Cadeaubonnen voor een danscursus zijn te koop vanaf €70 per persoon voor 7 lessen van 1 uur. Met een danscursus weet je zeker dat je wekenlang plezier cadeau geeft!

Privéles

Een andere optie is om een cadeaubon te schenken voor een 1-op-1 privéles van een uur. Dit is het perfecte cadeau voor iemand die graag wil dansen, maar wat aanmoediging nodig heeft! Ook bruidsparen, stelletjes en familieleden maak je blij met een uurtje 1-op-1 dansles. Voordat je een cadeaubon koopt is het belangrijk ons te laten voor hoeveel mensen en voor welke periode de bon geldt en of de bon bedoeld is voor privé- of groepslessen. We voorzien je dan zo snel mogelijk van alle betaalgegevens en een unieke code die je kan toevoegen aan je cadeau. De gelukkige ontvanger hoeft ons alleen te bellen om een afspraak te maken voor de les! Geïnteresseerd? Of heb je vragen? Neem contact met ons op!