Ontmoet onze crew

TEAMLEDEN

❗ Rico Latino is weer open voor danslessen en prive evenementen/workshops! ❗

Rico Latino heeft een team van enthoustiaste docenten. Onze docenten staan klaar om je de nieuwste dansmoves te leren.

Docent

Michael

Actief als danser, dansschoolhouder en promotor. In 2002 start hij Rico Latino met als doel zoveel mogelijk mensen aan te steken met het salsavirus. Sinds 2004 is hij hier met veel animo full-time mee bezig. Zijn motto: “Dansen moet leuk en leerzaam zijn”, zie je terug in de cursussen die hij geeft. Naast danslessen en workshops is Michael ook organisator van diverse grote festivals in Oost-Nederland.

Docent

Rayonnel

Rayonnel begon zijn danscarrière meer dan 11 jaar geleden. Als student aan de dansacademie in Arnhem heeft hij zich gevormd tot uitstekend allround danser met als specialisatie Moderne Dans. Door familie kwam hij in aanraking met salsa en later door verschillende contacten met Kizomba. Kizomba is voor hem een dans waarbij je, nog meer dan bij salsa, écht de muziek moet voelen. Elk detail kan je verwerken in je dans.

Docente

Sandy

Sandy kwam voor het eerst in aanraking met het Salsa dansen tijdens een vakantie in Spanje. Sindsdien besteedt ze elke minuut die ze vrij kan maken aan dansen. En dat is soms best lastig: als 'powermom' van Rico Latino zorgt ze voor haar zoontje én heeft ze een drukke baan. Naast haar interesse voor Salsa, ligt haar passie ook bij het dansen van Kizomba en Bachata.

Docente

Paola

Als grote liefhebber van Latin-muziek, stond deze gedreven docente altijd als eerste op de dansvloer helemaal los te gaan. Paola heeft vele lessen gevolgd (waaronder bij Rico Latino), was danseres in een showteam en inmiddels is ze al 6 jaar salsadocente. Naast haar werk als docente is ze fysiotherapeut en specialiseert ze zich momenteel in kinder­fysiotherapie. Over salsa dansen zegt ze: 'Vanaf de eerste les was ik verkocht en verslaafd!'

Docente

Jobrine

Jobrine werd voor het eerst gegrepen door de salsa op Curaçao. Samen met een vriendin volgde ze een danscursus. Haar familieleden dansten echter al op hoog niveau en dat sprak haar aan. In Nederland besloot ze privélessen te volgen en inmiddels geeft ze alweer 8 jaar les. Net als Rayonnel, geeft Jobrine bij Rico Latino les in Kizomba. Het close contact en de intimiteit maken voor Jobrine de dans speciaal.

Staf

Vera

Vera is bij Rico Latino begonnen als cursist en werd al gauw een vertrouwd gezicht. Wekelijks was ze aanwezig als hulpdame en nog steeds volgt ze trouw haar eigen salsa, bachata én kizomba lessen. Haar liefde voor dansen ontstond tijdens een vakantie op de Dominicaanse Republiek, waarna ze zich meteen voor een proefles aanmeldde. Tegenwoordig is ze behalve cursist ook onze communicatiemanager. Zij houdt zich achter de schermen bezig met de marketing.