Beleef onze

Evenementen

 • Social Dance bij Rico Latino

  Social Dance 👠

  Elke donderdag & zondag

  Social Dance staat voor gezelligheid en lekker dansen. Elke donderdag en zondag* swingen op Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue.

  Dit is de dans-hotspot waar je heen gaat om te relaxen en te ontstressen. Je ontmoet gelijkgestemden, verrijkt je sociale leven en kan helemaal los gaan op de meest swingende muziek. De Social Dance is laagdrempelig en gratis. Tijdens de Social Dance kun je zowel dansveteranen als beginners in actie zien. Voor cursisten die nog niet aandurven om naar feesten te gaan is de Social Dance tevens de ideale plek om de dansmoves uit de cursus te oefenen. Kom, dans en 'socialize'!

  Lees meer... Inklappen
 • Open dagen ~ Salsa, Kizomba & Bachata ✨

  Woensdag 2 januari, 19.30

  In januari 2019 zijn er weer open dagen bij Rico Latino! Kies je dag, meld je aan en ontdek of salsa, bachata en/of kizomba iets voor jou is!

  Tijdens de open dagen van woensdag 2 tot en met zondag 6 januari 2019 kun je proeflessen volgen. Deze lessen zijn laagdrempelig en een eerste kennismaking met de dansvorm(en) van jouw keuze. Je wordt begeleid door onze dansexperts met jarenlange ervaring. Kom je alleen? Geen probleem. Met partner? Heel mooi! 👉 Meld je aan of lees meer over onze Open Dagen.

  Lees meer... Inklappen
 • Mojito Project

  Mojito Project 🍹

  Vrijdag 4 januari, 20.30

  Elke eerste vrijdag van de maand kun je genieten van latin dance & music bij de Twentsche Foodhal! Wij verzorgen daar van 20:30-21:00 uur een mini-workshop en om 21:00 uur gaat het feest van start.

  De mini-workshop en DJ wisselen elke maand. Bezoek voor actuele informatie het Facebookevenement:
  https://www.facebook.com/events/274389713279471/

  Deelname aan de workshop en de entree voor het feest zijn gratis. Let op: je kan bij de Twentsche Foodhal alleen met de pinpas betalen.

  Geniet van een mooie avond!

  /

  Every first Friday of the month you can enjoy latin dance & music at the Twentsche Foodhal! We provide a workshop there from 20:30 to 21:00 and the party starts at 21:00.

  The mini-workshop and DJ differ every month. Look up the event for up to date information:
  https://www.facebook.com/events/274389713279471/

  Participation in the workshop and the entrance to the party are free. Pay attention: you can only pay with your debit card at the Twentsche Foodhal.

  Enjoy a wonderful night!

  Lees meer... Inklappen
 • Bootcamp semba

  BOOTCAMP SEMBA VOOR BEGINNERS 💟

  Zaterdag 19 januari, 13.00

  Op zaterdag 19 januari zijn Frans en Sarah (Kizombalove Academy) te gast bij Kizomba Club voor een speciale Semba Bootcamp.

  Deze 3 uur durende bootcamp is bedoeld voor de beginnende Semba danser en wordt vanaf de basics opgebouwd. Een unieke kans die je niet mag missen!
  Meer informatie over hun achtergrond, de tijden en kosten lees je hier. Aanmelden is verplicht en kan door een mail te sturen naar: kizombaclubevents@gmail.com

  Lees meer... Inklappen
 • Blue Monday Social 💊

  Maandag 21 januari, 20.00

  De feestdagen zijn voorbij, het vuurwerk is gedoofd, het is koud en de zomer is nog ver weg.  De somberste dag van het jaar -volgens sommige psychologen- breekt aan: Maandag 21 januari 2019, ofwel BLUE MONDAY.

  Wie er gevoelig voor is en houdt van dansen, doet er wat aan. Kom naar onze speciale "Blue Monday Social".
  Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba dansen bij Rico Latino. Daar knap je van op ☺️

  Dag: Maandag 21 januari 2019
  Tijd: 20.00 uur tot 23.00 uur
  Bij: Rico Latino
  Entree: Gratis

  Lees meer... Inklappen
 • Wat kunnen ze in het oosten feesten Zeg!

  Pascal Huibers

 • Gezellig, ontspannen sfeer en leuke mensen. Goede muziek.

  Monique van 't Hullenaar

 • Heerlijke plek om te dansen en te socializen.

  Brayn Jonathans

 • Met veel plezier heb ik al een paar keer mijn verjaardag bij Rico Latino gevierd tijdens de social dance op een zondag avond. Met de welbekende gezellige muziek en fijne dansjes werden er een paar heerlijke hapjes geserveerd. Een aanrader voor elke salsa liefhebber. (De alcoholvrije Moijto met pakijs smaakte ook overheelijk...)

  Evert-Jan Fiechter

 • Hele aardige, vriendelijke en sociale eigenaar en personeel en een geweldige, mooie locatie met een zeer hoge standaard van lesgeven en je voelt je echt op je gemak bij hun. Perfect!

  Ramón Levink

 • We love to come all the way from Osnabrück. It is always worth it. Looking forward to the next party.

  Sandy Rhoden

 • Gisteren voor het eerst geweest, een gezellige avond gehad met goede muziek

  Johan van Keulen

 • Rico Latino wat een mooie tent!!! Mooie zalen, het was 2u rijden waard!

  Yanty Nuzdwiyanty