Blijf up-to-date

NIEUWS

 • Social Dance december

  SOCIAL DANCE DECEMBER

  SOCIAL DANCE ~ In december gaan de Social Dance avonden op donderdag wel door. Zondag 23 en 30 december zijn we gesloten.

 • OPEN DAGEN ~ SALSA, KIZOMBA & BACHATA ✨

  In januari zijn er weer open dagen bij Rico Latino! Kies je dag, meld je aan en ontdek of salsa, bachata en/of kizomba iets voor jou is!

  Tijdens de open dagen van woensdag 2 tot en met zondag 6 januari kun je proeflessen volgen. Deze lessen zijn laagdrempelig en een eerste kennismaking met de dansvorm(en) van jouw keuze. Je wordt begeleid door onze dansexperts met jarenlange ervaring. Kom je alleen? Geen probleem. Met partner? Heel mooi! 👉 Meld je aan of lees meer over onze Open Dagen.

  Lees meer... Inklappen
 • Mojito Project ~ elke eerste vrijdag van de maand

  FOTO'S MOJITO PROJECT ONLINE 🍹

  Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij in samenwerking met de Twentsche Foodhal de 'Mojito Project'. Een avond vol dans, muziek en Mojito's voor een leuke prijs. Tijdens de editie van oktober zijn er foto's gemaakt. Sta jij er tussen?

 • Mojito Project

  Foto's Mojito Project online 🍹

  Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij in samenwerking met de Twentsche Foodhal de 'Mojito Project'. Een avond vol dans, muziek en Mojito's voor een leuke prijs. Tijdens de editie van september zijn er foto's gemaakt. Sta jij er tussen?

 • Rico Latino XL

  RICO LATINO XL FOTO'S & AFTERMOVIE

  Donderdag 26 juli 2018 organiseerden we Rico Latino XL op de Oude Markt in Enschede. Van deze tropische avond vol dans, muziek, workshops en gezelligheid hebben we prachtige foto's en een aftermovie die we jou met trots presenteren! Ga naar onze Facebookpagina of klik op de links en aanschouw.

 • Mojito Project

  Foto's Mojito Project online 🍹

  Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij in samenwerking met de Twentsche Foodhal de 'Mojito Project'. Een avond vol dans, muziek en Mojito's voor een leuke prijs. Tijdens de editie van juli zijn er foto's gemaakt. Sta jij er tussen?

 • Rico Latino XL

  Rico Latino XL!

  SPREAD THE WORD ~ Rico Latino Salsanight gaat vanaf dit jaar verder onder de naam Rico Latino XL! Xtra Latino, Xtra Leuk en Xtra Likeable!

 • Foto's Koningsfestival

  Foto's Koningsfestival online 👑

  Op zowel Koningsnacht, de afterparty en Koningsdag zijn foto's gemaakt. Sta je er op of ken je iemand die op de foto staat? Tag ze op onze Facebookpagina.

 • FIesta de la Rosa

  Foto's Fiesta de la Rosa 🌹

  Op 10 maart vierden onze salsagangers het Feest van de Rozen! De foto's staan online op onze Facebookpagina. Tag je vrienden!

 • Freshtival

  Geen Salsa Plaza op Freshtival 😯

  Dit jaar staan we niet meer op de programmering van Freshtival. De organisatie heeft besloten het roer om te gooien en daardoor is er - voor nu - helaas een einde gekomen aan deze samenwerking.

 • Mojito Project

  Foto's Mojito Project 📷

  Op vrijdag 2 maart vond de Mojito Project voor het eerst plaats bij de Twentsche Foodhal. Dit succes hebben we op foto vastgelegd. Ben je benieuwd wie hierbij aanwezig waren of ben je zelf op de foto gezet? Bekijk de foto's hier.

  De Mojito project vond eerder plaats bij Café en Bar Celona. Vanaf maart is deze verplaatst naar de Twentsche Foodhal. De data van dit feest zijn tot en met december 2018 bekend. Wil je weten welke vrijdagen dat zijn? Neem een kijkje bij de evenementen op onze Facebookpagina.

  Lees meer... Inklappen
 • Brazilian Carnival by La Voz

  Foto's Brazilian Carnival online 🇧🇷

  Yes! De foto's van de Brazilian Carnival Party staan online. Check het album op onze Facebookpagina.

 • Café & Bar Celona

  Café & Bar Celona stopt 😢

  Het afgelopen half jaar kon je maandelijks de bank voor de dansvloer verwisselen tijdens de Mojito Project. Deze samenwerking met Café & Bar Celona is helaas gestopt, door het vetrek van de Duitse keten hier uit Enschede. Het pand wordt overgenomen door 'Moeke'.

  Maar... niet getreurd! Elke donderdag en zondag organiseren wij Social Dance avonden op onze eigen locatie aan De Heurne 19b. Hou onze evenementen- of Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele feesten!

  Lees meer... Inklappen
 • Afscheid Rudsel

  Afscheid Rudsel 💐

  Voor de kerstdagen hebben we afscheid genomen van Rudsel. Hij is jarenlang salsadocent geweest bij Rico Latino en hij werd door collega's en cursisten gewaardeerd om zijn passie en enthousiasme voor het vak. We wensen hem alle goeds en succes met zijn bedrijf  Trending Topic!

 • Foto's Lustrum Feest

  Foto's Lustrum Feest 🌟

  Vrijdag 22 december vierden wij ons 15-jarig bestaan, hoera! Deze bijzondere avond hebben we vast laten leggen op foto's. Deze zijn te vinden op onze Facebookpagina. Klik je op de link, dan komen ze meteen tevoorschijn! Ken je mensen? Tag ze!

 • Dia de los Muertos 2017

  FOTO'S DIA DE LOS MUERTOS ONLINE 📷

  Klik hier voor de foto's van Día de los Muertos
  Check of je vrienden kunt herkennen...

 • FOTO'S MOJITO PROJECT (OKTOBER ED) ONLINE 📷

  Klik hier voor de foto's van Mojito Project
  Vergeet niet je vrienden te taggen en te 'liken'

 • Halloween Costume Party

  Halloween costume party pictures online 📷

  Brace yourself for Rico Latino's most horrific yearly Social Dance theme event pictures...
  HALLOWEEN COSTUME PARTY!!

  >> Click here for pictures <<

 • superhelper

  (Super)Hulpdansers gezocht! 💪

  Word jij onze (Super)hulpdanser? Elk dansseizoen hebben wij een aantal hulpheren en -dames nodig, die ons goed helpen bij eventuele tekorten aan danspartners in de cursussen.

  Enkele voordelen: herhalen van de lesstof, nieuwe mensen leren kennen en je maakt een (nieuwe) cursist(e) heel blij als danspartner.

  We zijn op zoek naar enkele dansers (leiders) voor de maandag, dinsdag en donderdag avond.

  Wil je helpen? Meldt dit bij ons via administratie@ricolatino.nl
  Geef tevens aan op welke dagen je kunt helpen.

  *Spelregels: Je moet cursist zijn in het lopende seizoen en je kunt alleen helpen bij cursussen van je eigen lesniveau en lager.

  Lees meer... Inklappen
 • Mojito Project

  Foto's Mojito Project (september ed) online 📷

  Klik hier voor de foto's van Mojito Project
  Vergeet niet je vrienden te taggen en te 'liken'

 • Rico Latino salsanight 2017

  AFTERMOVIE SALSANIGHT 2017 ONLINE 🎬

  De aftermovie van Rico Latino's salsanight 2017 staat online. Abonneer op onze Youtube-kanaal voor toekomstige films.

 • Fitmanager

  Nieuw administratie systeem 📝

  In de zomerstop van 2017 gaat Rico Latino overstappen naar Fitmanager.
  Wij willen met deze overstap het boeken en beheren van de lessen makkelijker maken voor cursisten.

  Binnenkort krijg je via de mail een uitnodiging om je Fitmanager-account te activeren. Hierin heb je een overzicht van je abonnement(en) en de cursus(sen) die je volgt bij Rico Latino.

  Om het je wat makkelijker te maken hebben we een stappenplan voor je opgesteld:
  Stap 1 Activeer je account en stel je wachtwoord in
  Stap 2 Controleer je account en vul je gegevens aan. Voeg je mooiste profielfoto toe!
  Stap 3 Controleer of je abonnement klopt
  Stap 4 Controleer of je voor de juiste cursus(sen) staat ingeschreven.
  Stap 5 Download in de app store of play store de Fitmanager app!

  Nadat je je account geactiveerd hebt zal de eerste betaling via iDEAL plaatsvinden. Dit is de betaling voor september. Vanaf oktober wordt er weer maandelijks automatisch geïncasseerd.

  Neem voor vragen/problemen contact op via, mail: administratie@ricolatino.nl of appen: 06-48182046 (je kunt hierin ook aangeven dat je teruggebeld wilt worden)

  Lees meer... Inklappen
 • Cafe Bar Celona

  Samenwerking Rico Latino & Cafe Bar Celona 🍹

  Rico Latino en Cafe Bar Celona bundelen krachten voor een nieuw feest-concept in Enschede: Mojito Project. Deze zal plaatsvinden elke 3de zaterdag van de maand bij Cafe Bar Celona (Oude Markt, Enschede).

  Benieuwd wat en wanneer de eerst volgende Mojito Project is? Bekijk onze event agenda.

  Lees meer... Inklappen
 • Whatsapp

  Whatsapp deelknop voor mobiele gebruikers 💬

  Vanaf nu is het nog makkelijker om onze nieuwsberichten te delen met vrienden. Mobiele gebruikers kunnen nieuwsberichten op de Rico Latino website delen via Whatsapp.

 • Salsanight

  Rico Latino Salsanight groot succes 🌇

  De 14de editie van de Rico Latino Salsanight was een groot succes! Thuisblijvers konden weer genieten van een gezonde dosis vakantiegevoel.

  Top artiesten, swingend publiek en mooi weer. En na buitenprogrammering konden de salsa aficionados tot diep in de nacht in onze social club verder genieten van tropische ritmes.

  Foto's staan al online op onze Facebook pagina.
  Binnenkort komt onze aftermovie ook online.

  Lees meer... Inklappen
 • Salsanight Nueva Dimension

  NUEVA DIMENSION hoofdact Salsanight 2017 🎺

  Nueva Dimensión is een nieuwe 7-koppige salsaformatie met muzikanten uit Cuba en Nederland. De band staat voor de authentieke salsa sound dankzij een bezetting bestaande uit: trompet, trombone, conga, timbales, piano, bas en zang. Frontman is de uit Havana afkomstige zanger Maykel López Rodríguez.

  Maykel López Rodríguez begon al op jonge leeftijd met zingen en heeft sinds het begin van zijn muzikale carrière al in verschillende groepen gezongen: Grupo Premier, Dioses de la Calle, Son de Cuba en Los Cavales. Voordat hij besloot Cuba voor Europa te verruilen was hij zanger bij één van Cuba’s bekendste groepen: Oderquis Revé y su Changuï.

  Maykel López Rodríguez is als zanger van vele markten thuis: hij rapt even gemakkelijk als dat hij een gevoelige ballade zingt.

  Meer info Rico Latino salsanight

  Lees meer... Inklappen
 • Freshtival

  AFTERMOVIE SALSAPLAZA (FRESHTIVAL) ONLINE 🎬

  De aftermovie van Rico Latino's SalsaPlaza (Freshtival) staat online. Abonneer op onze Youtube-kanaal voor toekomstige films.

 • Salsa Plaza - Freshtival

  Pinksteren: Geen les 📅

  Aanstaande zondag 4 juni en maandag 5 juni is er geen les en geen social dance i.v.m. pinksteren!

  Wel staan we net als ieder jaar op Freshtival! Waar we een stage hebben en verschillende DJ's en workshops de boel gaan verblijden met vrolijke salsa, bachata, merengue en Kizomba.

  Ben je benieuwd naar dit festival? Bekijk dan onze aftermovie of kom gezellig langs!

  Lees meer... Inklappen
 • Maxima's Mambo

  Aftermovie Maxima's Mambo (Koningsnacht) online 🎬

  De aftermovie van Maxima's Mambo plein staat online. Abonneer op onze Youtube-kanaal voor toekomstige films.

 • Team Latino

  Team Latino op Maxima's Mambo 🎺

  Team Latino live te zien op Koningsnacht - 26 april | Maxima's Mambo - Jacobusplein, Enschede

  Team Latino is een moderne formatie bestaande uit muzikanten van Cuba en Chili. Deze dynamische band brengt een mix van salsa, merengue en bachata met een moderne touch zoals de reggaeton, salsaton en merengueton.

  Bekijk het programma:
  https://www.ricolatino.nl/events/#item-1589

  Lees meer... Inklappen
 • Maxima's Mambo

  Royal Plaza wordt Maxima's Mambo ♕

  Rico Latino kan natuurlijk niet ontbreken tijdens het Koningsfestival in Enschede. In de nieuwe opzet van Koningsfestival in Enschede krijgen alle pleinen de naam van een lid van het Koningshuis. Onze vertrouwde Royal Plaza is omgedoopt tot: Maxima's Mambo

  Op 26 en 27 april wordt het Jacobusplein (achter Jacobuskerk) tijdens Koningsfestival Enschede omgetoverd tot Maxima's Mambo. Rico Latino verzorgt de invulling met swingende tropische muziek. Dit is natuurlijk de hotspot voor Salsa, Bachata en Kizomba dansers in Enschede en omstreken.

  Overzicht feestlocaties Koningsfestival 2017:
  · Oude Markt:  Willem’s feestje!
  · Jacobusplein: Maxima’s mambo
  · Walstraat;  Juliana’s jurkjes parade
  · Hofstraat; Bernard rocks
  · Ei van Ko: Pieter’s polonaise
  · H.J. van Heekplein: Prinsessen party
  · Willem Wilminkplein: Bea’s beats
  · Stationsplein: Claus’ skatehouse

  Op deze pagina staat meer informatie over Maxima's Mambo:
  http://www.ricolatino.nl/events

  Lees meer... Inklappen
 • Betaalautomaat werkt weer 😊

  Het is weer mogelijk om te pinnen bij Rico Latino. Onze nieuwe betaalautomaat is operationeel.

 • Nieuwe cursus namen

  Gebruik nieuwe Salsa-cursusnamen 🚩

  In het nieuwe seizoen krijgen de salsa-cursussen een andere naam. Let dus goed op voor welke cursus je je inschrijft!

  Niveau Oude naam Nieuwe naam
  Level 1 Beginners 1 Beginners
  Level 2 Beginners 2 Improvers 1
  Level 3 Beginners 3 Improvers 2
  Level 4 Semi-gevorderd 1 Intermediate 1
  Level 5 Semi-gevorderd 2 Intermediate 2
  Level 6 Semi-gevorderd 3 Semi-advanced 1
  Level 7 Semi-advanced 2
  Level 8 Advanced

   

   

  Wanneer je doorgaat met de volgende cursus schrijf je je in voor de cursus van het volgende niveau. Voorbeelden overgang naar cursus met nieuwe naam:

  - Wanneer je "Salsa Beginners 1" hebt afgerond (vorig seizoen) en verder gaat (in het nieuwe seizoen) schrijf je je in voor "Salsa Improvers 1".

  - Wanneer je "Semi-gevorderd 1" hebt afgerond en verder gaat met de volgende cursus schrijf je je in voor "Salsa Intermediate 2".

  Lees meer... Inklappen
 • Dia de los Muertos

  Pictures Dia de los Muertos 💀 online!

  Dia de los Muertos party was a big succes!
 • Beamer installatie

  Videowall instalatie upgrade 🎥

  Onze beamerinstallatie wordt vandaag opnieuw gekalibreerd. Komende feesten kun je weer prachtige visuals zien op het grote scherm.

 • Halloween fotos 2016

  Halloween costume party pics 🎃 online

  De Halloween costume party is inmiddels een traditie bij Rico Latino. De foto's van deze editie staan inmiddels online.

  Speciale thank you naar Mara en Monique. Michael en zijn scary crew waren heel blij met het bezoek van alle vampieren, zombies, duivels en andere engerds. >> Halloween costume party foto's <<

  Lees meer... Inklappen
 • Danslessen bij Rico Latino

  Let op: tijdelijke wijzigingen van lestijden 📅

  In de komende weken zijn sommige lestijden tijdelijk anders dan het reguliere lesrooster aangeeft. Dit in verband met opleiding en ontwikkeling van onze docenten.

  Deze lestijden veranderen:

   

  Salsa beginners 3, zondag 19:00 uur, door Rudsel en Valerie:

  • zondag 2 oktober geen les
  • zondag 9 oktober: 19:00 uur tot 20:30 uur
  • zondag 16 oktober: 19:00 uur tot 20:30 uur

   

  Voor salsa beginners 3 geldt dat vanaf zondag 23 oktober de lessen weer volgens het reguliere rooster zijn, van 19:00 uur tot 20:00 uur.

   

  Kizomba & Semba, zondag 19:00 uur, door Rayonnel en Jobrine

  • zondag 9 oktober: 18:30 uur tot 20:00 uur
  • zondag 16 oktober geen les
  • zondag 23 oktober: 18:30 uur tot 20:00 uur

   

  Kizomba Improvers, zondag 20:00 uur, door Rayonnel en Jobrine

  • zondag 9 oktober: 20:00 uur tot 21:30 uur
  • zondag 16 oktober geen les
  • zondag 23 oktober: 20:00 uur tot 21:30 uur

   

  Voor de kizomba lessen op zondag geldt dat vanaf 30 oktober de lessen weer volgens het reguliere rooster zijn.

   

  Lees meer... Inklappen
 • Social Dance bij Rico Latino

  Social Dance - Elke zondag en donderdag

  Vanaf nu is er weer Social Dance op zondag en donderdag bij Rico Latino.

  Elke donderdag - aanvang: 21.00 uur
  Elke zondag - aanvang: 20.00 uur

  Social Dance

  Elke donderdag en zondag is het Social Dance bij Rico Latino. Social Dance staat voor gezelligheid en lekker dansen.

  Dit is de danshotspot waar je heen gaat om te relaxen en te ontstressen. Je ontmoet gelijkgestemden, verrijkt je sociale leven en kan helemaal los gaan op de meest swingende muziek. De Social Dance is laagdrempelig en gratis. Tijdens de Social Dance kun je zowel dansveteranen als beginners in actie zien. Voor cursisten die nog niet aandurven om naar feesten te gaan is de Social Dance tevens de ideale plek om de dansmoves uit de cursus te oefenen. Kom, dans en 'socialize'!

  Lees meer... Inklappen
 • Matanza Dance Company

  Matanza tijdens Start-of-Season party

  Zaterdag 10 september 2016 is showteam Matanza aanwezig om de Start of Season party.

  De shows van Matanza spelen in op emotie, expressie en esthetiek. Matanza treedt regelmatig op in binnen- en buitenland (België, Bulgarije, Engeland, Rome, Suriname, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Italië, Spanje, Zurich, Marrakech en Frankrijk).

  Kom op tijd zodat je de show niet mist!

  Meer info: Start of Season party

  Lees meer... Inklappen
 • Open dagen met gratis proeflessen Salsa & Kizomba

  Open dagen - Dinsdag proeflessen vol!

  De open dagen zijn op volle gang. Inmiddels zijn de proeflessen van dinsdag avond ook vol geboekt! Wij vinden kwaliteit belangrijk. Om overvolle groepen te voorkomen moet je je vooraf aanmelden.

  Er is nog ruimte op de maandag-, woensdag- en donderdagavond.

  Aanmelden voor de proeflessen gaat het snelst via deze pagina: www.ricolatino.nl/opendagen/

  Lees meer... Inklappen
 • Open dagen met gratis proeflessen Salsa & Kizomba

  Extra Proeflessen wegens Drukte!

  Extra proefles op zondag 4 en donderdag 8 september!
  Dat Enschede en omstreken van dansen houdt, weten we zeker: de aanmeldingen voor de proeflessen van 4 september tot en met 8 september lopen storm!

  Omdat de proefles op donderdag 8 september van 20.00u-21.00u vol is, hebben we een extra proefles ingepland. Deze begint om 21:00u en eindigt 22:00u.

  Omdat de proefles op zondag 4 september van 19:30u-20:30u vol is, hebben we een extra proefles ingepland. Deze begint om 18:00u en eindigt 19:00u.

  We nodigen je van harte uit om op dit tijdstip mee te komen doen en raden je aan om je op tijd aan te melden.

  Tot op de dansvloer!

  Lees meer... Inklappen
 • New Dance Season

  Nieuw dansseizoen "September 2016" gestart

  Het nieuwe dansseizoen september 2016 is gestart…

  …en we heten je van harte welkom!

  Van 4 tot en met 8 september zijn er Open dagen bij Rico Latino. We nodigen je uit om tijdens deze dagen gratis deel te nemen aan onze proeflessen! Een proefles volgen is dé manier om te ontdekken of dansen iets voor jou is. Voor dansers die al ervaring hebben met salsa, zijn er speciale ‘instromers-proeflessen’. Bekijk ons overzicht met proeflessen om te zien wanneer je mee kan doen!

  Feesten en Social Dance
  Naast danslessen staan weer geweldige feesten gepland en natuurlijk zijn onze deuren 2x per week geopend voor iedereen die wil komen dansen en socializen tijdens de Social Dance. De Social Dance is gratis en voor iedereen toegankelijk in onze gezellige Rico Latino socialclub. Ook als je geen cursist bent, ben je welkom! Bij onze evenementen zie je wanneer de volgende Social Dance is.

  Vernieuwing
  Tijdens de zomerstop hebben wij achter de schermen druk doorgewerkt aan een nog betere Rico Latino-experience. Wat kun je verwachten in dit nieuwe seizoen?

  · Nieuw administratiesysteem
  · Nieuwe website
  · Nieuwe feesten
  · Nieuwe cursussen
  · Nieuwe gezichten
  · Nieuwe energie

  Dat alles natuurlijk met dezelfde gezellige sfeer en een superenthousiast team!

  Lees meer... Inklappen
 • Rico Latino salsanight 2016 - Groot succes!

  Rico Latino salsanight was weer een geweldig feest. De sfeer zat er goed in en velen hebben tot diep in de nacht genoten! Zelfs toen het een beetje regende, bleef het publiek door dansen op de Oude Markt.

  Wij van Rico Latino zijn trots op het resultaat van deze 13de editie en blij om te tonen dat salsa ook in Enschede leeft!

  Bekijk de Salsanight-pagina. Misschien sta je ook te swingen op een van de vele foto's op om onze Facebook-page of in de "Rico Latino salsanight 2016"-aftermovie.

  Lees meer... Inklappen
 • DJ Lady Kizz bij Rico Latino

  Lady DJ Kizz bij Rico Latino - 4 augustus

  Donderdag 4 augustus hebben wij een bijzondere Social Dance. Niet alleen hebben we de gezelligheid, die je van ons gewend bent, maar tijdens deze Social trakteren wij alle niet-vakantiegangers op muziek van Lady DJ Kizz.

  Zij zal de hele avond zorgen voor swingende salsa, bachata en kizomba muziek.

  Donderdag 4 augustus 2016
  Rico Latino socialclub
  Gratis entree!

  Lees meer... Inklappen
 • Rudsel & Janne op Hamburg salsafestival

  Show Rudsel & Janne op Hamburg Salsafestival

  Rudsel en Janne gefeliciteerd met jullie show op Hamburg Salsafestival! Wij zijn trots op wat jullie samen hebben bereikt.

  Afgelopen weekend stonden Rico Latino docent Rudsel en zijn partner Janne in het showprogramma van een van de grootste salsafestivals van Europa. In een prachtig theater mochten zij als eerste optreden en het podium delen met wereldtoppers uit de salsascene.

   

  Lees meer... Inklappen
 • Saxion project bij Rico Latino

  Rara wat gebeurt er bij Rico Latino de afgelopen weken?

  Tijdens Social Dance op donderdag 7 juli kun je achterkomen wat de studenten van Kunst en Techniek (Saxion, Enschede) hebben gemaakt. Deelnemers kunnen prijzen winnen :)

  Studenten Kunst en Techniek van het saxion

   

   

  Lees meer... Inklappen
 • Overgeslagen woensdag les ingehaald op 27 juli

  Op woensdag 29 juni was een les vervallen. Deze les zal worden ingehaald op woensdag 27 juli (op de normale lestijden).

 • Open dagen met gratis proeflessen Salsa & Kizomba

  Open Dagen vanaf 4 september 2016!

  Kom vanaf zondag 4 september tot en met donderdag 8 september 2016 naar Rico Latino om mee te doen met een van onze gratis proeflessen!

   Tijdens de proeflessen salsa en kizomba maak je kennis met deze  dansstijlen, de muziek, de docenten en onze dansschool.

  Meer weten of meteen aanmelden? Kijk op onze Open Dagen-pagina. Tot op de dansvloer!

  Lees meer... Inklappen
 • Cadeaubon dansen bij Rico Latino

  Op zoek naar een verrassend cadeau voor een verjaardag, jubileum of bruiloft? Of gun je een vriend, kennis of naaste een fantastische ervaring?

  Schenk dan een cadeaubon voor een privéles of danscursus van Rico Latino!

  Twee linkervoeten, geen ritmegevoel of geen partner? Geen probleem! Onze danslessen zijn voor iedereen. Een cadeaubon kan op elk willekeurig moment ingezet worden, alleen of met een partner en dansen gebeurt altijd op eigen niveau.

  Danscursus

  Met een aantal lessen ontdek je hoe leuk dansen bij Rico Latino kan zijn? Cadeaubonnen voor een danscursus zijn te koop vanaf €70 per persoon voor 7 lessen van 1 uur. Met een danscursus weet je zeker dat je wekenlang plezier cadeau geeft!

  Privéles

  Een andere optie is om een cadeaubon te schenken voor een 1-op-1 privéles van een uur. Dit is het perfecte cadeau voor iemand die graag wil dansen, maar wat aanmoediging nodig heeft! Ook bruidsparen, stelletjes en familieleden maak je blij met een uurtje 1-op-1 dansles.

  Voordat je een cadeaubon koopt is het belangrijk ons te laten voor hoeveel mensen en voor welke periode de bon geldt en of de bon bedoeld is voor privé- of groepslessen. We voorzien je dan zo snel mogelijk van alle betaalgegevens en een unieke code die je kan toevoegen aan je cadeau. De gelukkige ontvanger hoeft ons alleen te bellen om een afspraak te maken voor de les!

  Geïnteresseerd? Of heb je vragen? Neem contact met ons op!

  Lees meer... Inklappen
 • Nieuwe Website Online

  Met trots presenteren wij deze nieuwe website: eigentijds, overzichtelijk en onze Rico-sfeer! Kijk rond en ervaar de verbeteringen van onze nieuwe site.

  HELDERE VORMGEVING

  Met de nieuwe vormgeving en structuur vind je binnen 2 muisklikken uitgebreide informatie over onze feesten, danslessen, workshops, verhuurmogelijkheden en het laatste nieuws.

   

  TOEGANKELIJKHEID

  Deze nieuwe webite ziet er niet alleen goed uit, maar alle informatie wordt ook goed weergegeven op computer, tablet en smartphone.

   

  FEEDBACK

  Mocht je als bezoeker nog tips hebben om de website verder aan te scherpen, neem dan vooral contact met ons op. Alle tips zijn welkom!

  Lees meer... Inklappen