Laat je inspireren

OPEN DAGEN

Start met dansen bij Rico Latino

Dit is je kans om kennis te maken met de cursussen die wij aanbieden.
Kom naar de open dagen en volg (zonder verplichtingen) proeflessen!

Deel dit bericht met je vrienden

Wat kun je verwachten

Een altijd vriendelijk en gastvrij team, hoge kwaliteit danslessen in een sfeervolle omgeving en vele anderen die net als jij voor het eerst komen dansen.

Beginners en ervaren dansers

Zowel (absolute) beginners als ervaren dansers zijn welkom. De meeste proeflessen zijn geschikt voor absolute beginners. Dit houdt in dat alles op een rustig tempo, stap voor stap wordt uitgelegd.

Salsa?

Salsa is de meest populaire dans in de Latin scene. Rico Latino is gespecialiseerd in salsa dansen en er wordt les gegeven in de L.A.-style en N.Y.-style. In deze cursus leer je naast de salsa ook de basiskennis van bachata en merengue.

Kizomba?

Kizomba is één van de nieuwere dansvormen in de Nederlandse Latin scene. Deze dansvorm met als bijnaam Afrikaanse tango is in een korte tijd over de hele wereld immens populair geworden. De bewegingen zijn vaak vloeiend en sensueel.

Bachata?

Bachata dans en muziek komt oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek. Kenmerkend aan bachata is de vierkwartsmaat met een accent op de laatste tel. Tijdens het dansen komt deze vaak terug in de vorm van een voet- of heupbeweging.

Danspartner niet verplicht

Wil je wel dansen, maar heb je geen partner? Geen nood! Je mag ook in je eentje naar de proeflessen komen en deelnemen aan een cursus. Indien nodig regelen wij enthousiaste helpers (m/v) tijdens de lessen.

Wel een partner?

Je mag natuurlijk ook als koppel meedoen met een proefles en aan een cursus beginnen.

Kom proberen op:

De eerst volgende open dagen met proeflessen salsa en bachata* vinden plaats op de volgende data:

Donderdag 2 januari
19:30 uur - Salsa beginners
20:30 uur - Bachata beginners

Vrijdag 3 januari
19:30 uur - Salsa beginners

Zaterdag 4 januari
19:30 uur - Salsa beginners
20:30 uur - Salsa instromers**

Zondag 5 januari
13:30 uur - Salsa beginners
14:30 uur - Bachata beginners

* Komend dansseizoen bieden we geen nieuwe cursus Kizomba aan i.v.m. afwezigheid van de docent. Heb je interesse voor de cursus van mei? Stuur dan alvast een mailtje naar administratie@ricolatino.nl We houden je in dat geval op de hoogte van de nieuwe proeflessen.
* Heb je (minimaal 3 maanden) ervaring met salsa L.A. style dansen? Doe dan mee aan de proefles 'salsa instromers' op zaterdag 4 januari om 20:30 uur. Heb je minimaal 3 maanden les gehad in bachata dansen en wil je instromen in een andere groep dan de beginners? Neem dan contact op per e-mail via administratie@ricolatino.nl Samen met jou plannen we dan een dansmoment waarop we kijken op welk niveau je het beste in kan stromen.

Locatie

Rico Latino socialclub
De Heurne 19b, Enschede

Aanmelden

In verband met drukte is vooraf aanmelden gewenst. Meld je aan voor een proefles via onderstaand formulier. Vermeld met welke les je mee wilt doen en met hoeveel personen je komt.

Kosten deelname workshop: 1 euro per persoon per proefles. (Graag gepast meenemen)

AANMELDEN OPENDAG

Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten in verband met wijzigingen. Kijk voor veelgestelde vragen op onze contactpagina. Tot gauw op de dansvloer!

Van absolute beginners tot gevorderd

Leren met of zonder danspartner

Geen gevoel voor ritme, geen probleem

Twee linkervoeten, geen probleem

Meld je aan voor een proefles

Meld je aan voor een proefles

Wil je meedoen met een proefles tijdens de open dagen? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging!

Sending